Душова кабіна Ravak Blix BLRV2K-100 Сатин GRAPE 1XVA0U00ZG

Серія: BLIX Satin
Код товару: 1XVA0U00ZG
26 789 грн.
Нашли дешевлее?
text_notstock (0 шт.)
Бесплатная доставка Бесплатная доставка осуществляется на отделение новой почты при условии полной предоплаты.
product-option-1
Вы покупаете товар у оффициального интернет парнёра.
product-option-2
Бесплатная доставка по Украине на Отделение НП.
product-option-3
К каждой покупке мы даём подарок. Спросите Менеджера.
product-option-4
Закажите оффициальную установку продукции

Душева кабіна Ravak Blix BLRV2K-100 Сатин GRAPE 1XVA0U00ZG

Практичний та привабливий

Душевий куточок Blix є прикладом виробу високої якості за розумну ціну. Ретельна обробка, сучасний дизайн і практичні переваги доступні кожному бажаючому покупцеві.

За допомогою механізму SilentRun, що знаходиться в нижній частині душового куточка Blix, розсувна система гарантує тиху та безперебійну роботу на довгі роки.

Просте чищення

Легким натисканням на механізм у нижній частині розсувних дверей стулки можна відхилити або повністю вийняти, і таким чином прибрати важко доступні місця. Догляд за душовим куточком Вам полегшить універсальний та делікатний засіб RAVAK Cleaner, призначений для чищення будь-яких поверхонь у ванній кімнаті.

На всі випадки життя

Двометрові широкі душові двері підійдуть, наприклад, для спільного прийняття душу закоханих, напівкруглі душові куточки добре послужать у невеликих ванних кімнатах, а душовий куточок з низькою висотою призначений для комбінації з глибоким піддоном, розробленим для купання дітей – душові куточки Blix готові супроводжувати Вас протягом усього Вашого життя.

Виробник: RAVAK (Чехія)

Душевий куточок прямокутний розсувний кутовим входом BLRV2K + BLRV2K - У сучасному виконанні - у розмірах 80, 90, 100, 110, 120 см - кольори профілю: білий/ сатин/полірований алюміній - ручка в кольорі полірованого алюмінію - вітраж з безпечного скла: transparent/g rape

- висота виробу 1900 мм

- Виріб складається з двох частин BLRV2K + BLRV2K - рівних нерухомих частин та рівних рухомих частин, що утворюють розсувні двері.

Встановлюється в облицьований кахлем кут ванної кімнати на піддони RAVAK Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome або безпосередньо на підлогу з вбудованим душовим каналом або трапом.

< p align="justify"> p>Один регулюючий профіль BLNPS дозволяє розширити душовий куточок серії Blix до 20 мм в обидві сторони. фабрики, Ви можете на нашому сайті.

Ravak.kh.ua – офіційна точка продажу чеської сантехніки Ravak. Щоб купити сантехніку в Харкові, скористайтесь нашим інтернет магазином. Забрати продукцію Равак у Харкові можна з точки видачі або вибрати доставку товару кур'єрськими службами по всій Україні.

Розмір
100/100
Довжина, см
100
Ширина, см
100
Высота, см
190
Форма кабіни
Квадратна
Колір вітражу
Прозрачный
Колір профілю
Сатин
Матеріал
Стекло
Комплектація
Душевые шторы без поддона

Отзывы о Душова кабіна Ravak Blix BLRV2K-100 Сатин GRAPE 1XVA0U00ZG

0 / 0 відгуків
Оцінило 0 людей
Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться
Хіт продажів