Підвісний унітаз Rosa Classic білий із сидінням дюропласт soft-close, R-2615E

Серія: Toch/Classic
Код товару: R-2615E
4 799 грн. 7 299 грн.
Выгода 2 500 грн.
Нашли дешевлее?
В наявності (46 шт.)
Бесплатная доставка для этого товара не предусмотрена.
product-option-1
Вы покупаете товар у оффициального интернет парнёра.
product-option-2
Бесплатная доставка по Украине на Отделение НП.
product-option-3
К каждой покупке мы даём подарок. Спросите Менеджера.
product-option-4
Закажите оффициальную установку продукции

Rosa made in Czech republic

Підвісний унітаз Rosa є частиною популярної серії Classic і відрізняється мінімалістською формою.Вся кераміка для ванних кімнат стійка до подряпин та матування..Модель відрізняється дуже компактними розмірами, округлою конструкцією та призначена для настінного монтажу, з використанням інсталяційної системи.У представленій моделі, виробник використовував систему промивання днища, горизонтальний злив та безободкову технологію..

Інноваційне рішення без обідка - дозволяє промити всю внутрішню поверхню унітазу.Унітаз не має затишних куточків, гострих країв і неглазурованих поверхонь..Завдяки цьому підтримувати гігієну стало простіше, ніж будь-коли раніше.Гладка поверхня, яка має грязевідштовхувальні властивості! Кераміка найвищої якості гарантує тривале використання, не турбуючись про розтріскування емалі або знебарвлення навіть при збиранні ванної їдкими та барвниками..

Підвісний Унітаз йде в комплекті з кришкою з дюропласту, у якої також маса плюсів у порівнянні з іншими брендами! Матеріал дюропласт не містить шкідливих для здоров'я речовин і є екологічно чистим, а також стійкий до УФ-променів та подряпин..Сама кришка має функцію soft-close – ця технологія підвищує комфорт та запобігає падінню кришки на унітаз! У Rosa використовуються металеві петлі з функцією легкого зняття, які прискорюють та полегшують чищення кришки та самої чаші унітазу..


Унітази Rosa - це універсальність висока функціональність, якість та естетика.Виробник надає великого значення якості своєї продукції з кераміки, оскільки це основний напрямок, тому дає 10-річну гарантію на всі свої продукти..Замовляйте цю модель на нашому магазині!

Випуск унітазу
Горизонтальный
Гарантія, років
10
Колір
Белый
Країна-виробник
Чехия
Тип установки
Подвесной

Отзывы о Підвісний унітаз Rosa Classic білий із сидінням дюропласт soft-close, R-2615E

0 / 0 відгуків
Оцінило 0 людей
Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться
Хіт продажів